Lehdistötiedote / Tampere Kuplii ry

Julkaisuvapaa ma 16.2.2009. klo 12.00.

Professori Koichi Iwabuchi kunniavieraaksi Tampere Kuplii 2009-sarjakuvatapahtumaan

Professori Koichi Iwabuchi Wasedan yliopistosta saapuu kunniavieraaksi Tampere Kuplii 2009-sarjakuvatapahtumaan. Professori Iwabuchi on japanilainen media- ja kulttuuritutkimuksen kärkinimi. Hän on mm. kirjoittanut kirjan "Recentering globalization. Popular culture and Japanese transnationalism" sekä tutkinut viimeksi Korea-buumia sekä laajemmin aasialaisen populaarikulttuurin merkitystä ja leviämistä maailmalla. Tätä nykyä hänellä on media- ja kulttuuritutkimuksen professuuri Wasedan yliopistossa, jossa hän vetää kansainvälistä koulutusohjelmaa.

Professori Iwabuchi pitää englanninkielisen luennon "Undoing cool Japan: Beyond international fandom, into transnational dialogue" osana Tampere Kuplii Goes Academic-ohjelmakokonaisuutta. Luento on vuorossa perjantaina 27.3 klo 13.15 alkaen Tampereen Yliopiston Linna-rakennuksen luentosalissa LS K103. Päivän ohjelmakokonaisuus Yliopistolla alkaa jo klo 9.00 Sarjakuva-Finlandia-tunnustuspalkinnon jakamisella. Tampere Kuplii 2009-sarjakuvatapahtuma jatkuu Finlaysonin alueella ja Vanhalla kirjastotalolla vielä 28-29.3. Tapahtumaan tai sen ohjelmanumeroihin ei ole pääsymaksua.

Lisätietoja

Kyösti Koskela, Tampere Kuplii ry:n puheenjohtaja
Lisätietoja professori Koichi Iwabuchista: http://www.researchsea.com/html/experts.php/eid/650/research/koichi___iwabuchi.html
Lisätietoja Tampere Kuplii-sarjakuvatapahtumasta: http://www.tamperekuplii.fi/


Ippai
Egmont
Urumi
GenreWear
B2